Η ζύμη filo Milbrick είναι πιο μαλακή και πιο μεταξένια. Λεπτές και τραγανές περιτυλίξεις για γέμιση που μπορείτε να μαγειρέψετε σύμφωνα με τη δημιουργικότητά σας.
Το Tali είναι ένα αποκλειστικό εκχύλισμα από Lithothamne, κόκκινη αλγίδα που αναπτύσσεται σε μεγάλο βάθος.
Εξαιρετικά πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο (ιδιαίτερα καλά αφομοιώσιμα), είναι η αλγίδα της χαλάρωσης. Ανακουφίζει επίσης από πόνους στις αρθρώσεις ή κράμπες. Τέλος, χάρη στη δράση της κατά των οξέων, επιτρέπει τη μείωση των παλινδρομήσεων οξέος και άλλων ενοχλήσεων στο στομάχι.
Συνιστάται σε περιπτώσεις άγχους, μυϊκών εντάσεων, δυσκολιών στην αποκατάσταση μετά την άσκηση, φουσκωμάτων, δύσκολων πεπτικών διαδικασιών.
Με μια ελαφρώς πικάντικη και ζεστή γεύση, το τζίντζερ προσφέρει μια ευχάριστη αρωματική νότα στα πιάτα.
Χρήσεις του Τζίντζερ στην κουζίνα :
*Το τζίντζερ σε αλμυρή εκδοχή :
Το τζίντζερ ταιριάζει με όλα τα κρέατα, με τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα λαχανικά (όπως τα κολοκυθάκια), τις μαρινάδες και τις σάλτσες σαλάτας…
* Το τζίντζερ σε γλυκιά εκδοχή :
Το τζίντζερ ταιριάζει με τα φρούτα, σε τάρτες, μαρμελάδες, φρουτοσαλάτες, ψητά φρούτα, κομπόστες, τσάι...
Τα οφέλη του Τζίντζερ :
Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, Ανακουφίζει από πεπτικά προβλήματα, Προάγει την καρδιοαγγειακή υγεία, Πολύ χαμηλές θερμίδες.
Γη περιπέτειας που μαγεύει τον κόσμο με την ομορφιά των τοπίων της. Το ουσιώδες της κάνναβης έχει συγκεντρωθεί σε αυτό το φιαλίδιο για να σας επαναφέρει σε τέτοιες αισθήσεις. Θα σας εκπλήξει το ισχυρό και λουλουδάτο άρωμά της που θυμίζει την πολυπλοκότητα των μυθικών ποικιλιών που γεννιούνται στους πρόποδες των Άνδεων. Μια νέα σουρεαλιστική εμπειρία για να απολαύσετε στους πρόποδες ή στην κορυφή των πιο όμορφων βουνών... Η ανάβαση είναι εγγυημένη!
Περιεκτικότητα: 10ml
BUCCANIMA προάγει την επιστροφή της στοματικής κοιλότητας στην φυσιολογική της κατάσταση.
Συνιστάται για ζώα με δυσάρεστη αναπνοή και βοηθά στη μείωση του σχηματισμού οδοντικής πλάκας.
Ατσάλι 316L, ανθεκτικό στο νερό
Διάμετρος: 8mm - Πάχος: 0,8mm
2 σε 1: φοριέται με ή χωρίς το κρεμαστό
Υποαλλεργικά: περιορίζουν τον κίνδυνο αλλεργιών
Οι σκουλαρίκια Mina θα προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας σε όλες τις συνθέσεις σας. Αυτά τα εκλεπτυσμένα σκουλαρίκια είναι διακοσμημένα με ένα κρεμαστό με δύο πέτρες ζιρκόν, προσφέροντάς τους μια λεπτή και σοφιστικέ εμφάνιση.
Κατασκευασμένα από ατσάλι 316L, αυτό το υλικό περιορίζει τον κίνδυνο αλλεργιών και εξασφαλίζει αντοχή στη σκουριά για μεγάλη διάρκεια.
Χρώμα: Χρυσό
Το Grana Padano είναι ένα ημι-λιπαρό τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ).
Δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν 1000 χρόνια από τους κιστερκιανούς μοναχούς της αβύσσου του Chiaravalle, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ωριμασμένο τυρί για να διατηρήσουν το πλεόνασμα γάλακτος.
Το Grana Padano προέρχεται από το ημι-αποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας της περιοχής Grana.
Η περιοχή του Padano βρίσκεται στην κοιλάδα Padana (βόρεια Ιταλία).
Οι γαλακτοπαραγωγές αγελάδες και η πράσινη ζωοτροφή που χρησιμοποιείται για τη διατροφή τους πρέπει να προέρχονται από την περιοχή παραγωγής του Grana Padano.
Η αποβουτύρωση του γάλακτος επιτυγχάνεται φυσικά, αφήνοντας την κρέμα να ανασηκωθεί με βαρύτητα ενώ το ωμό γάλα ξεκουράζεται.
Μόνο οι φέτες τυριού που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του Συνεταιρισμού, όπως καθορίζεται στους κανόνες προδιαγραφών και που έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 9 μήνες, θα σφραγίζονται με το σήμα Grana Padano.
Η παραγωγή του Grana Padano αντιπροσωπεύει περίπου το 22% της ιταλικής παραγωγής γάλακτος και περίπου το 40% της παραγωγής στις περιοχές του.
Ο πιπέρι Καμποτ, ή Piper nigrum, είναι μια αναρριχητική φυλή με οβάλ φύλλα που φτάνει τα 4 έως 5 μέτρα ύψος και αναπτύσσεται στις κορυφές των μικρών βουνών (φνόμεν) στην επαρχία Καμποτ, που πλήττονται από τους θαλάσσιους ανέμους του κοντινού κόλπου του Σιάμ. Ο καρπός αυτού του δέντρου συλλέγεται σε τσαμπιά σε διάφορα στάδια ωρίμανσης. Ο μαύρος πιπέρι συλλέγεται πράσινος, στη συνέχεια ξηραίνεται και οξειδώνεται φυσικά και τέλος ταξινομείται χειροκίνητα.
Η καλλιέργεια του πιπεριού είναι πολύ παλιά στο Καμπότζη. Ο πιπέρι Καμποτ αναφέρεται στα γραπτά του Zhou Daguan, Κινέζου διπλωμάτη που έγινε δεκτός τον 13ο αιώνα από την αυτοκρατορία των Χμερ. Η καλλιέργεια ευνοήθηκε τον 19ο αιώνα από την γαλλική προστασία, αλλά σχεδόν εξαφανίστηκε εντελώς κατά τη διάρκεια των Χμερ Ρουζ μεταξύ 1974 και 1995. Ευτυχώς, ο πιπέρι Καμποτ σώθηκε και από το 2010 είναι το πρώτο καμποτζιανό προϊόν που επωφελείται από μια ΠΓΠ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη).
Καθαρό βάρος: 120 γρ
Συστατικά: μαύρος πιπέρι Καμποτ
Βοτανικό είδος: Piper nigrum
Περίοδος συγκομιδής: Φεβρουάριος - Απρίλιος
Ο κύμινο προσφέρει μια ζεστή και πικάντικη γεύση στα πιάτα.
Χρήσεις του αλεσμένου κύμινου στη μαγειρική:
Ο κύμινο προστίθεται στην προετοιμασία των οσπρίων για να είναι πιο εύπεπτα. Για να αποκτήσετε την καλύτερη αρωματική γεύση του κύμινου, συνιστάται να το προσθέτετε στο τέλος του μαγειρέματος.
Μπορείτε έτσι να προσθέσετε κύμινο σε πιάτα όπως το κους-κους, τα ταζίν και τις σούπες. Είναι επίσης δυνατό να καταναλωθεί σε έγχυση.
Τα οφέλη του αλεσμένου κύμινου:
Αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες, αντισπασμωδικό και αντιπυρετικό. Δύσκολη πέψη, πόνοι και σπασμοί στο στομάχι, γαστρίτιδες, ρευματικές φλεγμονές, ηπατίτιδες, πυρετοί.
Το κύμινο θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει την παραγωγή γάλακτος για τις θηλάζουσες γυναίκες.